Hugo

Over

Haven 12 is gevestigd in het oude schipperscafé aan de Winterdijk/Gedempte Haven. Een unieke en historische locatie in het Brabantse Waalwijk.

Als je Haven 12 binnenloopt, zet je een stap in een compleet andere wereld; het is een sfeervolle mix van historische elementen en modern design. Van de comfortabele banken voor een avond gezelligheid, tot aan het overdekte terras met buitenbar om te loungen met een geweldige cocktail van de beste bartenders.

We nemen je mee op een surprising foodtrip van vis, vlees en vegetarisch. Een indrukwekkende menukaart met heerlijke gerechten tot aan wereldse streetfood om te sharen.

Haven 12 is er voor iedereen die gaat voor kwalitatief goed eten en niet noodzakelijk naar huis wil gaan. Ook voor een (zakelijke) lunch, meeting of alleen een drankje is Haven 12 the place to be.

Ontdek Haven 12.

VIVA LA MAMA 🥰

Dit weekend hebben wij de moederdagbox!!

#tonijntartaar #aspergesoep #carpaccio #aspergespeciaal #gambapilpil #breekbrood #sushi #paella #watermeloen #geitenkaas #framboos #wittechocolade Nog geen plannen voor het weekend??

Reserveer dan snel je tafeltje 👬

#verwarmdterras #heaters #gezelligheid #weekend #lunch #friends #outside #food #waalwijk Salade Asperge, gebakken Coquille, Serranoham, Truffelmayonaise 🥗 

#happywednesday Wat een geweldige week hebben we gehad!!
Vanaf morgen zijn we weer geopend van 12.00 uur tot 18.00 uur 🌅

Reserveer snel je tafeltje en tag hieronder de persoon met wie je onze heerlijke ‘Miss Valentine Rose’ komt drinken.

CHEERS 🍷& tot van de week 👋

#terras #rose #missvalentine #vivalamama WHAT A DISH 🔥

#plateau #lamskoteletten #asperges #bearnaise #lamsjus #friday #terras #vol PAVLOVA RED FRUIT 🇷🇺 

#russisch #zomer #haven12dish #amazing #dessert READY SET GO 🏁

#teunenjoke #terras #klaarmaken #summeriscoming #weekend #28april Tag degene 👫 met wie jij vanaf aanstaande woensdag 28 April cocktails 🍸 komt drinken op ons terras 🌅

#almostopen #terras #12tot18 #eindelijk #wemogenweer #waalwijk #restauranthaven12waalwijk #gezelligheid Koningsbox 🤴🏽 🇳🇱 

Te bestellen vanaf aanstaande vrijdag 23 april tot en met dinsdag 27 april ☀️

€55,- euro per 2 personen te bestellen ✅
www.restauranthugo.nl 28 April mogen we weer ☀️

Meer info volgt ..... 

#terras #eindelijk #12tot18 #timeforadrink #friends Voorjaarsbox dit weekend!

Brood / kruidendip 🥖 
Serranoham / tomatensalsa / crostini 
Aspergesoep / bieslook / asperge 🥣 
Gamba’s pil pil 🍤 
Asperge speciaal 
Galia meloen / jonge geitenkaas / aceto 🍈 
BBQ citrus kippendij / sesam mayonaise 🐓 
Ceviche van zalm 🐠 
Aardbei / witte chocolade 🍓 Het is zover!  CULINAIR ON TOUR 🚘 
 
Op Zondag 18 april zullen wij als restaurants onze krachten bundelen en een gigantisch mooi event neerzetten ondanks deze bizarre periode. ☀️
 
Wat houdt CULINAIR ON TOUR nu eigenlijk in?
 
CULINAIR ON TOUR is een foodtour waar gasten met hun eigen vervoer aan deelnemen. 

De route van ongeveer 60 km brengt de gasten langs de diverse deelnemende restaurants waarbij ze ondertussen kunnen genieten van een heerlijk gerecht in combinatie met een drankje. Dit is een geweldige manier om er lekker een dagje uit te zijn en zo de lokale ondernemer te steunen.
 
Deelnemende bedrijven en restaurants aan deze eerste editie van CULINAIR ON TOUR zijn o.a. Businessclub RKC WAALWIJK, Asian Fusion Cuisine ICHI, Creatieve Catering COOKAHOLICS, SMIT SEAFOOD, Restaurant DieTwee, Restaurant JAXX Marina, Restaurant De Molen, Restaurant Hugo en Restaurant Haven 12.
 
De gasten zullen vanaf 12.00 uur starten op de parkeerplaats bij het Mandemakers Stadion in Waalwijk. Hier worden de gasten feestelijk onthaald en worden ingeschreven om van start te gaan. Restaurant ICHI zal hier het eerste gerecht serveren aan de gasten.
Vervolgens zal de tour van start gaan.

Open de link in ons profiel om uw tickets te bestellen. Wees er snel bij want op=op !

Kaartverkoop start vanaf 20.00 uur vanavond✅